Noorte Riigikogu 2024 alustab – kas olete valmis?

On jõudnud kätte kolmas aasta, mil õpilased ning tudengid üle Eesti kogunevad Tallinnasse, et võtta osa Noorte Riigikogu (NRK) simulatsioonist. Sel korral on üritusel ka rohkelt uusi nägusid, mis tähendab, et poliitikast huvituvaid noori tuleb aina peale – see on suur rõõm!

  1. aasta tagasisidest lähtudes on meeskond teinud suurt tööd, et pakkuda osalejatele veel paremat ning terviklikku kogemust, et kõik saaksid lahkuda ürituselt naerulsui, pea täis uusi teadmisi ja ideid edaspidiseks. Muidugi ei puudu ka sellel aastal päevakavast kaasakiskuvad arutelud ja loengud omaala spetsialistidega. Noorte Riigikogu külastavad: Tõnis Saarts, Elo Ellermaa, Hendrik Johannes Terras, Kert Kingo, Mirko Ojakivi ning paljud teised. 

Kuigi 2023. aasta poliitikamaastikut saaks nimetada väsitavaks virr-varriks nii Eestis kui välismaal, siis 25.-26. jaanuaril saavad noored võtta aja ning mõelda – mida teeksin mina poliitikas teisiti? Mis on Eestis kitsaskohad ja kuidas neid lahendada?

NRK Teataja toimetus soovib kõigile osalejatele avatud meelt ja põnevaid mõttevahetusi algavateks päevadeks. Anname endast parima, et koostatud eelnõude mõtted jõuaksid ka inimesteni, kes saavad tähtsaid muudatusi ellu viia, et Eesti poliitika jõuaks uuele, noori kaasavale, tasemele. 

Muidugi on oluline osa poliitikast ka ajakirjandus ja meedia, mis kujundab inimeste hoiakud ühiskondlike teemade suhtes. Teiste meediaväljaannete kõrvale pidasime õigeks avada ka sotsiaalmeedia haldaja rolli – kindlasti jälgige nii Noorte Riigikogu Facebooki kui ka Instagrami. 

Kohtumiseni Noorte Riigikogul 2024!



Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga